Szabaduló szoba

Szobáink második generációs szabaduló szobák. Ez alatt azt értjük, hogy nem csak a boltban beszerezhető zárakat építettük be mindenféle készülékbe, hanem általunk fejlesztett, számítógép vezérelt megoldásokat is alkalmazunk. Tehát a szobákban nem csak lakatok jelentik az akadályokat, hanem mindenféle egyéb eszköz is.

Igyekeztünk a kialakításkor "prémium" irányba fordulni. Nem az a cél, hogy sötétben, pókhálók között kelljen régi könyveket lapozgatva játszani, hanem törekedtünk a tisztább, karbantartottabb környezet kialakítására.

Szóval mi is ez?

Ez bizony egy szabadulós játék. Kiváló szórakozás Budapesten felnőtteknek és nagyra nőtt gyerekeknek. 2-5 fő közötti csapatokban várunk mindenkit, aki szeretne egy órát igazán aktívan szórakozni. Jelenleg két szobával rendelkezünk. Az egyik "Az emléktolvaj", a másik pedig a "Hidegháborús kémek".

A játék megvalósítása során nem csak a valóságtól sikerült elrugaszkodnunk, hanem a megszokottól is: a nálunk járt, veteránnak számító játékosok rendre elcsodálkoznak a feladatok újszerűségén.

Nem a szó szoros értelmében vett szabaduló szobát építettünk: a cél nem a kijutás, hanem egy feladat megoldása (jelen esetben egy rablás kivitelezése vagy egy kettősügynök nevének kiderítése).

Igyekszünk odafigyelni a visszajelzésekre. Ez a szoba sokadik verziója - amikor megbizonyosodunk arról, hogy valamin változtatni kell, megtesszük. Ha egy játék elhasználódik, felújítjuk.

Mi a szobákban a feladat?

Az emléktolvajban egy ember elméjébe kell behatolnia a játékosoknak, ennek megfelelően igyekeztünk elvontabban megformálni, kialakítani a teret. Ez érvényes a felhasznált anyagokra (pl. teljesen fehér szoba), vagy a világításra is. Az egyre régebbi emlékek egyre mélyebbre vezetnek térben is: meg fogtok lepődni, milyen nagy is tud lenni ez a szoba!

A Hidegháborús kémekben egy kettősügynököt kell leleplezni egy igazán tiszta és életszerű környezetben. Ez egy nehezebb szoba, de itt is figyeltünk arra, hogy minél kevesebb lakattal találkozzanak a játékosok.

Ha sikerült kíváncsivá tennünk, semmi egyéb teendőtök, mint az időpontfoglalás menüben rákattintani a számotokra megfelelő szabad időpontra. Ha most azonnal jönni szeretnétek, az is megoldható, de ez esetben keressetek minket telefonon, a +36 70 420 3279 számon!

Rólunk írták

Még néhány információ a játékról

  • Nem, NEM IJESZTŐ a játék, csak nagyon szórakoztató
  • Nem, nem lesz "ciki", ha nem tudtok valamit
  • Gyülekezhettek akár nálunk is: kellemesen kialakított előtérrel várunk, ahol kényelmesen elhelyezkedhettek, akár egy kávét vagy üdítőt is fogyaszthattok játék előtt, amíg a többiekre vártok
  • Ingyen wifi-t biztosítunk a számotokra
  • Kulturált mosdót alakítottunk ki
  • Nem lesztek piszkosak a játék során, igyekszünk mindent szép tisztán tartani
  • Ha autóval érkeznétek, fontos tudnotok, hogy a környéken hétköznapokon 8-18 óra között fizetős a parkolás, és nem is olcsó. Ha parkolási időn kívül jöttök, akkor viszont számoljatok plusz perceket a szabad parkoló keresésére
  • Ha biciklivel jönnétek, akkor nálunk biztonságban elhelyezhetitek a bicikliket a játék idejére
  • Rugalmasak vagyunk, ha bármi kér(d)ésetek adódna, keressetek bátran telefonon!

Várunk szeretettel!

MindCrime szabadulós játék
1137 Budapest, Katona József utca 21.
(Bejárat a Hegedűs Gyula utca 12. mellett)
+36 70 420 3279
info@mindcrime.hu
facebook.com/mindcrimebudapest
 Adatkezelési tájékoztató
Hívás most