Szabadulószoba gyerekeknek

Míg a legtöbb szoba a felnőtteknek készült, mi a kisebbekre is gondoltunk. Ezért elkészítettük a sikeres "Emléktolvaj" szobánk kimondottan gyerekek számára készített változatát. Az így létrejött szabadulós játék kiváló szórakozást jelent, emellett nagyban hozzájárul a gyerekek logikus gondolkodásának fejlesztéséhez. Az önálló gondolkodásra való tanítás mellett egyaránt növeli a csapatmunkára való hajlandóságukat is.

Szabaduló szobánkba akár már 9 éves kortól várjuk a bátor csapatok jelentkezését.


Fotó: Ádám Judit

Egy játék ára a gyerekek számára is ugyanannyi, mint a nagyoknak, tehát 11.990 forint. Ezért az összegért 3-7 fős csapatok játszhatják végig a 60 perces, garantált sikerélményt nyújtó játékunkat.

Keress minket a Facebookon, akár az info@mindcrime.hu e-mail címen, vagy a +36 70 420 3279 telefonszámon.

JÁTÉK FOGLALÁS ZSÚR FOGLALÁS Visszahívást kérek

Ha valaki ennél is többre vágyik, vállaljuk egész születésnapi zsúr lebonyolítását is; a gyerekek körében nagyon sikeres a születésnapi programba iktatott szabadulós játék látogatás.

Születésnapi zsúrok

Családos emberekként számunkra adta magát, hogy gyerekeknek kezdjünk játékokat, zsúrokat szervezni. Így Magyarországon az elsők között megnyitottuk szobáinkat a gyerekek előtt. Az elmúlt években annyi sikeres zsúrt tartottunk számukra, hogy mára profilunkká vált a dolog. Mindig megtaláljuk a módját, hogy a nálunk tartott ünnep igazán emlékezetes és örömteli legyen.

A zsúroknak természetesen fő eleme a szabadulós játék, de emellett:

  • Előre feldíszített zsúrszobával várjuk vendégeinket
  • Szükség esetén meghívót is adunk, hogy könnyebb legyen értesíteni a meghívottakat
  • A teljes zsúr alatt két kedves, lelkes és tapasztalt animátor foglalkozik a gyerekekkel
  • Az ünnepléshez hozott sütit, üdítőt elfogyaszthatják nálunk (de felár ellenében a büfé összeállítását is vállaljuk), az ehhez szükséges evőeszközöket mi mind biztosítjuk
  • A szabaduló szobában készítünk egy különleges feladatot is, amit testreszabunk az ünnepelt saját fényképeinek felhasználásával
  • Apró ajándékkal kedveskedünk a sikeres játék után minden résztvevőnek
  • Bármilyen egyedi igényt is kiszolgálunk (például elrejtünk ajándékot a pályán)
  • A szülőket is sok szeretettel várjuk, büfénkben finom kávé is kapható

A zsúr ára, 2 x 60 perc garantált sikerélményt biztosító szabadulós játékkal, és további 30 perc zsúrozással, fix, ami nálunk semmilyen rejtett költséget nem tartalmaz, létszámtól függetlenül 34.990 forint.

Letölthető meghívó (kattintson a letöltéshez):

Leggyakrabban feltett kérdések

Díszítést kaphatok a zsúrhoz?

Szépen feldíszített zsúrszobával várjuk a csapatokat, de bármilyen egyéb, saját dekoráció is hozható.

Tortát, ételt, italt, rágcsálnivalót hozhatok?

Tortát, rágcsálnivalókat vagy épp üdítőt nyugodtan hozhat mindenki, de kérésre, felár ellenében, mi is nagyon szívesen vállaljuk ezek beszerzését. Van hűtőnk, és vannak asztalaink, ahol ehetnek a gyerkőcök. Tányérokat és poharakat biztosítunk, sőt, a torta felvágásához is van késünk. :)

Mennyi ideig tart egy zsúr?

Minden zsúrra két és fél óra hosszan biztosítjuk a helyiségek használatát. Ebbe az időtartamba kényelmesen belefér egy játék az ünnepléssel, társasjátékkal, de akár egymás után két csapat is végigjátszhatja a szobát, és még így is jut idő az ünnepi torta elfogyasztására.

Amennyiben két csapatnyi meghívott (tehát akár 8-14 fő) érkezik a zsúrra, a két csapat tagjai egymás után játsszák végig ugyanazt a pályát. Amíg az egyik csapat bent játszik a pályán, a másik csapatnak egyéb szórakozási lehetőséget biztosítunk (társasjátékok, egyéb logikai fejtörők animátorral).

Mikorra érkezzünk?

Az a legjobb, ha pontosan a kiválasztott időpontban érkeznek meg a gyerekek. Természetesen lehet már egy picit korábban is gyülekezni, de érdemes arra gondolni, hogy még tarthat az előző zsúr, ezért sokkal korábbra nem érdemes odahívni a többieket.

Mennyibe kerül egy ilyen zsúr?

A gyerekzsúr ára 34.990 forint. Az ár tartalmazza a helyszín bérlését, a játékvezetést és a helyiség feldíszítését is, majd a játék végeztével a gyerekek elfogyaszthatják a hozott tortát is. A zsúrhoz két játékvezetőt biztosítunk, így míg egyikük a játékvezetéssel foglalkozik, másikuk a várakozó gyerekek szórakozását felügyeli.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a zsúrhoz egyéb kupon és kedvezmény nem vehető igénybe.

Keress minket Facebookon, akár az info@mindcrime.hu e-mail címen, vagy a +36 70 420 3279 telefonszámon.

JÁTÉK FOGLALÁS ZSÚR FOGLALÁS Visszahívást kérek


Fotó: Ádám Judit

MindCrime szabadulós játék
1137 Budapest, Katona József utca 21.
(Bejárat a Hegedűs Gyula utca 12. mellett)
+36 70 420 3279
info@mindcrime.hu
facebook.com/mindcrimebudapest
 Adatkezelési tájékoztató
 További szobáink: Királyok Völgye
Hívás most