Csapatépítés

Örömmel vállaljuk céges csapatépítések szervezését. Akár kisebb, akár nagyobb cégről van szó, kínálunk megoldást egy nagyszerű és emlékezetes csapatépítő megszervezésére. Két helyszínnel is rendelkezünk: mind a MindCrime, mind a Királyok Völgye szabaduló szobáinkban várjuk a csapatokat szeretettel.

Amennyiben a csapatépítést egyszerre, egy ütemben tervezik megtartani, 30-35 főt tudunk maximum fogadni. Így a program nagyjából 4 órás, aminek során folyamatosan játszanak a csapatok mindkét szobában, miközben a többiek az előtérben beszélgetnek. A csapatépítéshez fel tudjuk ajánlani saját büfénket (kávé, üdítők, csokik), vagy a szervezőkkel előre leegyeztetett büfét is összeállítjuk.

Céges verseny

Vannak cégek, akik a csapatépítést nem egy ütemben képzelik, hanem hosszabb időre, több alkalomra szétosztva. Ilyenkor előre megbeszélt időpontokban várjuk a csapatok érkezését, akár több héten keresztül. Az egyes csapatok eredményeit folyamatosan vezetjük, összegezzük, majd a verseny végén átadjuk a szervezőknek. Csapatépítés szervezéséhez kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Összeállítottunk egy egyszerű kérdőívet, ha kitöltik, tájékozódhatnak árainkról, melyet a személyes megbeszélés alkalmával minden esetben konkretizálunk.

Tájékoztató árak

Résztvevők száma: kb.

Becsült ár:

Csapatok száma:
MindCrime szabadulós játék
1137 Budapest, Katona József utca 21.
(Bejárat a Hegedűs Gyula utca 12. mellett)
+36 70 420 3279
info@mindcrime.hu
facebook.com/mindcrimebudapest
 Adatkezelési tájékoztató
 További szobáink: Királyok Völgye
Hívás most