Szabaduló szoba

Ez egy második generációs szabaduló szoba ahogy szoktuk mondani. Mi ez alatt azt értjük, hogy nem csak a boltban beszerezhető zárakat építettük be mindenféle készülékbe, hanem általunk fejlesztett, számítógép vezérelt megoldásokat is alkalmazunk. Tehát a szobában nem csak lakatok jelentik az akadályokat, hanem mindenféle egyéb is.

Igyekeztünk a kialakításkor "prémium" irányba fordulni. Nem az a cél, hogy sötétben, pókhálók között kelljen régi könyveket lapozgatva játszani, hanem törekedtünk a tisztább, karbantartottabb környezet kialakítására.

Szóval mi is ez?

Ez bizony egy szabadulós játék. Kiváló szórakozás Budapesten felnőtteknek és nagyra nőtt gyerekeknek. 2-5 fő közötti csapatokban várunk mindenkit, aki szeretne egy órát igazán aktívan szórakozni. Jelenleg egy szobánk van, ezt nevezzük "Az emléktolvaj"-nak - a másodikat most készítjük.

A játék megvalósítása során nem csak a valóságtól sikerült elrugaszkodnunk, hanem a megszokottól is: a nálunk járt, veteránnak számító Játékosok rendre elcsodálkoznak a feladatok újszerűségén.

Nem a szó szoros értelmében vett szabaduló szobát építettünk: a cél nem a kijutás, hanem egy feladat megoldása (jelen esetben egy rablás kivitelezése).

Mi a szobában a feladat?

Egy ember elméjébe kell behatolnia a játékosoknak, ennek megfelelően igyekeztünk elvontabban megformálni, kialakítani a teret. Ez érvényes a felhasznált anyagokra (pl. teljesen fehér szoba), vagy a világításra is. Az egyre régebbi emlékek egyre mélyebbre vezetnek térben is: meg fogtok lepődni, milyen nagy is tud lenni ez a Szoba!

Ha sikerült kíváncsivá tennünk, semmi egyéb teendőtök, mint az időpontfoglalás menüben rákattintani a számotokra megfelelő szabad időpontra. Ha most azonnal jönni szeretnétek, az is megoldható, de ez esetben keressetek minket telefonon, a +36 70 420 3279 számon!

Igyekszünk odafigyelni a visszajelzésekre. Egy éves a budapesti pálya, de ez már a harmadik verziója - amikor megbizonyosodunk arról, hogy valamin változtatni kell - megtesszük. Ha egy játék elhasználódik, felújítjuk.

Még néhány információ a játékról

  • a feladványok összeállításánál nem a megoldhatatlanságra törekedtünk, hanem arra, hogy jól érezzétek magatokat;
  • nálunk nem csak lakatok vannak, nagyon sok saját fejlesztésű eszközt is beépítettünk;
  • tisztább, szárazabb, biztonságosabb szobát biztosítunk számotokra;
  • a szobánkhoz játékvezérlő szoftvert is fejlesztettünk, hogy a szórakozásotokat csak a legszükségesebb mértékben zavarjuk meg;
  • nálunk kényelmesen leülhetsz és egy csésze kávé mellett megbeszélheted élményeidet
  • ingyen wifi-t biztosítunk számodra;
  • kulturált mosdót alakítottunk ki;
  • ráadásul a város szívében vagyunk megtalálhatóak!

Várunk szeretettel!

MINDCRIME szabadulós játék
Budapest, Katona József utca 21.
(Bejárat a Hegedűs Gyula utca 12. mellett)
+36 70 420 3279
info@mindcrime.hu
facebook.com/mindcrimebudapest